UVJETI KORIŠTENJA

Pregled
Sljedeća pravila i propisi primjenjuju se na sve posjetitelje i korisnike Murad web stranice, home page od www.murad.com.hr Korištenjem ovih web stranica, obvezujete se poštivati ta pravila i propise, sa prihvaćanjem da oni mogu biti izmijenjeni u bilo koje vrijeme i objavljena na ovim web stranicama. U slučaju kršenja ovih pravila i propisa, Murad zadržava pravo da traži postupak po pravnim lijekovima i potraživanje u u kapitalu. 

Ograničena licenca 
Murad Web Site i svi njegovi materijali, uključujući, ali ne ograničavajući se na, softver ili HTML kod, skripte, tekstove, ilustracije, fotografije, slike, video i audio prikazi (sve zajedno nazvani, "materijali") zaštićeni su zakonom o autorskim pravima i drugim zakonima S.A.D.-a i međunarodnim ugovorima. Svi materijali dani su od strane Murada, kao usluga svojim sadašnjim i potencijalnim klijentima i mogu se koristiti samo za osobne, informativne svrhe te u svrhu naručivanja proizvoda, ako se poštuju pravila i propisi vezani za materijale. 
Ovo je ograničena licenca, a ne prijenos vlasništva na naše materijale, a takva licenca podliježe sljedećim ograničenjima: (a), ne smijete reproducirati, objavljivati, prenositi, distribuirati, izvoditi, prikazivati, postavljati, mijenjati, prodavati, licencirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati ovu web stranicu ili bilo koji njezin materijal, bez našeg prethodnog pismenog dopuštenja;(b) ne smijete pristupiti ili koristiti Murad web stranicu za bilo kakve konkurentne ili komercijalne svrhe; te (c) nećete dozvoliti bilo kakvo kopiranje naših materijala. Bilo kakvo neovlašteno kopiranje, mijenjanje, distribuiranje, prenošenje, izvođenje, prikazivanje ili drugo korištenje ovih materijala je zabranjena. Murad može opozvati ovu ograničenu licencu u bilo koje vrijeme sa ili bez razloga. Sva prava koja nisu izričito dana, su pridržana od strane Murada. 

Zaštitni znakovi
Murad i njegove povezane kompanije zadržavaju sva prava u svezi s njihovim zaštitnim znakovima, zaštitnim imenima, nazivima proizvoda i ambalažom proizvoda. Ovi znakovi, naziv i ambalaža, te svi povezani logotipi ili slike, su registrirani i/ili zaštićeni zakonom o zaštitnim znakovima od strane Murad Skincare Inc., a zaštićeni su američkim i međunarodnim zakonima i ugovorima. Sa korištenjem ove web stranice, nemate dozvolu za korištenje zaštićenih znakova, imena ili ambalaže proizvoda. Vaša zlouporaba zaštitnih znakova prikazanih na ovoj web stranici je strogo zabranjena. Također, obavješteni ste, da će se Murad agresivno primoravati svojih prava intelektualnog vlasništva, u najvećoj mjeri propisanoj zakonom, uključujući i potraživanje od građevinskih lijekova i kazneno gonjenje.

Poveznice (linkovi)
Postepeno, linkovi mogu biti postavljeni sa ove web stranice na jednu ili više drugih web stranica . Ovi linkovi su postavljeni za Vašu pogodnost. Osim toga, određena web-mjesta trećih strana, mogu pružati linkove na web stranice Murad. Niti jedan od takvih linkova ne treba smatrati da impliciraju kako Murad podržava treće strane web stranice ili bilo koji sadržaj u njima.

Murad ne kontrolira i nije odgovoran za bilo koje web-mjesto trećih strana ili bilo koji sadržaj, oglašavanje, proizvode ili drugih materijala dostupnih s takvih web-mjesta trećih strana. Pristup bilo kojem web-mjestu trećih strana je na Vaš vlastiti rizik i Murad neće imati obvezu koja proizlazi iz ili se odnosi na takve web stranice i / ili njihov sadržaj ili za bilo koju štetu ili gubitak uzrokovanu u vezi s kupnjom , korištenjem ili oslanjanjem na bilo koji takav sadržaj, robu ili uslugu dostupnu na ili kroz bilo koje takve stranice trećih strana.

Posebna obavijest 
Murad vodi ne-tolerantnu politike u vezi s korištenjem naših znakova ili naziva u metatagovima i / ili u skrivenim tekstovima. Naime, korištenje naših znakova ili naziva u metatag riječi, je kršenje prava zaštitnih znakova, a korištenje naziva, stranica teksta u metatagovima i / ili u skrivenim tekstovima u svrhu boljeg pozicioniranja od strane pretraživača, je nelojalna konkurencija. Povezivanje na bilo koju Murad web stranicu je zabranjeno, osim sa pismenim dopuštenjem. Uokvirivanje, inline linking Murad Web stranice ili njezinih materijala s vezama, reklamama i / ili drugim informacijama koje nisu iz Murad web stranice, je izričito zabranjeno.

Odricanje od jamstva 
Naši postojeći i potencijalni klijenti imaju pristup Murad.comu takvom "KAKAV JEST" i "KAKAV JE DOSTUPAN" , bez jamstva bilo koje vrste, bilo izravnih ili podrazumijevanih, uključujući ali ne ograničavajući se na one PRODAJE, PRIKLADNOSTI ZA ODREĐENU NAMJENU, NASLOVA ili POVREDE ZAKONA. Neke jurisdikcije ne dozvoljavaju odricanje od JAMSTVA. U takvim jurisdikcijama, gore navedena Izjava o odricanju jamstva se ne odnosi na vas. Murad zadržava pravo da blokira ili onemogući pristup na web stranicu, bilo kome u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga.

Pravosuđe
Murad kontrolira ovu web stranicu iz svojih ureda unutar savezne države Kalifornije. Murad ne podrazumijeva da su materijali objavljeni na ovim web stranicama, prikladni za korištenje izvan Sjedinjenih Američkih Država. Ako pristupite ovim web stranicama izvan Sjedinjenih Američkih Država, učinile st to na vlastitu inicijativu i Vi ste odgovorni za pridržavanje lokalnim zakonima. Uvjeti ove web stranice će se administrirati prema zakonima države Kalifornije, bez učinka na njen sukob zakona odredbe.

Vaše komuniciranje
Murad će slobodno koristiti bilo koje ideje, koncepcije ili tehnike sadržane u bilo kojoj komunikaciji koju šaljete na web stranice za bilo koju svrhu, uključujući, ali ne ograničavajući se na, razvoj, proizvodnju i marketing proizvoda koristeći takve informacije. Bilo koje osobne identifikacijske podatke koje ste dali Muradu kroz web stranicu, podliježe politici privatnosti web stranice

Ograničenje odgovornosti 
NI U KOJEM SLUČAJU MURAD NEĆE BITI ODGOVORAN ZA BILO KAKVE DIREKTNE, INDIREKTNE, SLUČAJNE, POSEBNE, POSLJEDIČNE ILI KAZNENE ŠTETE ZA KORIŠTENJE OVE STRANICE ILI BILO KOJE DRUGE POVEZANE LINKOM WEB STRANICE UKLJUČUJUĆI, BEZ OGRANIČENJA, GUBITAK PROFITA ILI PRIHODA, OBUSTAVU POSLA , GUBITAK PODATAKA ILI ŠTETU PROIZAŠLU IZ KORIŠTENJA ILI OSLANJANJA NA INFORMACIJE DANE NA WEB STRANICI, ČAK I AKO JE MURAD IZRIJEKOM OBAVIJEŠTEN O MOGUĆNOSTI TAKVE ŠTETE. U nekim jurisdikcijama, ograničenja odgovornosti nisu dozvoljene. U takvim jurisdikcijama, gore navedena ograničenja odgovornosti ne odnose se na Vas.

Pregled
Murad može prekinuti, promijeniti, suspendirati ili diskontinuirati bilo koji aspekt ove web stranice, uključujući raspoloživost bilo koje značajke web stranice, u bilo koje vrijeme i bez najave. Murad također zadržava pravo, prema vlastitom nahođenju, za promjenu, mijenjanje, dodavanje ili uklanjanje bilo koji dio ovih uvjeta, u cijelosti ili dijelom, u bilo koje vrijeme i bez najave. Murad može raskinuti ovlaštenje, prava i licence gore navedene u bilo koje vrijeme i bez najave. Vaše korištenje ove web stranice nakon bilo koje promjene u ovim uvjetima, će se smatrati prihvaćanjem tih promjena

Informacije o proizvodima:
Informacije o proizvodima ponuđenim na murad.com.hr su preuzete s deklaracija  od proizvođača. Fotografije su preuzete od proizvođača odnosno dobavljača i ne moraju nužno biti identične. Nastojimo pružiti što točnije i detaljnije informacije o pojedinom proizvodu. Zadržavamo pravo pogreške u opisu ili fotografiji pojedinog proizvoda. Haina d.o.o. zadržava pravo izmjene informacija (uključujući cijene artikala i akcijske ponude) na stranicama bez prethodne najave.

Sve cijene su izražene u HRK. PDV je uključen u cijenu.

Jamstvo i servisni uvjeti: 
Ukoliko određeni artikal ima jamstvo ili podliježe servisnim uvjetima, to će biti naglašeno u opisu tog artikla. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun za vrijeme trajanja jamstvenog roka. Samo s predočenjem računa i jamstvenog lista kupac može ostvariti svoja prava.

Reklamacije:
Ukoliko imate reklamaciju molimo vas da nas o tome obavijestite u roku 24 sata od primitka pošiljke. Reklamaciju ćemo uvažiti uz predočenje računa i to u slučaju krivo poslane pošiljke, ili ako artikal ne odgovara standardima proizvođača.

Korisnik daje privolu kod registracije za obradu, čuvanje i pohranu osobnih podataka.